Registrera din profil

Välkommen till registreringen av din ArbetsrelateratDNA™ profil

Din profil är skyddad och tillgänglig enbart för dig, oavsett om du är registrerad via din arbetsgivare eller som privatperson.

Om du är registrerad via din arbetsgivare är profilen inte publik, utan ENDAST kopplad till din arbetsgivare. Du ser resultaten direkt på Din profilsida och du kan ladda ner din ArbetsrelateratDNA™ rapport.

Om du registrerar dig som privatperson så får du ett smakprov på resultaten via din första övning; Arbetssätt. Om du vill ha tillgång till hela din ArbetsrelateratDNA™-rapport går du till betallösningen. Efter slutförd betalning får du hela resultatet via din profilsida online och du kan ladda ner din ArbetsrelateratDNA™ rapport. Du kan dessutom, med ditt medgivande, matcha ditt ArbetsrelateratDNA™ mot vår databas med företag och organisationer som gjort VerksamhetensDNA™. Matchningen sker inte mot ålder och kön, men du behöver ange dina registreringsuppgifter för statistisk validitet.

Alla tre övningar kan genomföras på en gång eller avbrytas för att slutföras vid senare tillfällen. Hela profilen tar mellan 45-90 minuter att slutföra. Du behöver genomföra alla tre övningarna för att kunna se din Arbetsrelaterat™ rapport under Steg 8.

Genom att gå vidare nedan godkänner du att de uppgifter som du lämnar registreras i PerformancePotentials databas. Endast som privatperson och efter din tillåtelse, kan du bli matchad mot passande företag och organisationer.

Lycka till!

Steg 1 av 8
Pågår

Registrering

1

Dina uppgifter

Fyll i dina uppgifter för att kunna gå vidare och påbörja övningarna.

Namn

Fyll i person- och kontaktuppgifter

Fyll i person- och kontaktuppgifter

Person

Fyll i person- och kontaktuppgifter

Nationalitet

Fyll i person- och kontaktuppgifter

Språk

Fyll i person- och kontaktuppgifter

Kön

Fyll i person- och kontaktuppgifter

Lösenord

Villkor för datalagring & personuppgifter

PerformancePotential lagrar det av dig registrerade datat i vår databas. Detta för att kunna möjliggöra din åtkomst till dina resultat efter gjorda övningar samt tillgång till din ArbetsrelateratDNA™ rapport.

×

Bekräfta borttagning

Är du säker på att du vill ta bort ditt samtycke? Du kommer inte då längre att kunna logga in i tjänsten och få tillgång till din ArbetsrelateratDNA™-rapport och dina uppgifter kommer att bli anonymiserade för all framtid. Vill du verkligen återkalla ditt samtycke?

×
Steg 2 av 8
Ej slutfört

ObjectiveBusinessScenarios™

2

Ditt Arbetssätt i olika situationer och hur du väljer att närma dig en lösning eller en problemställning

Här kommer du att få möta situationer inom fem kategorier och olika förslag på hur du kan lösa just denna situation eller utmaning. Du kan endast välja ett alternativ av de fyra. Välj det alternativ som är närmast ditt naturliga agerande.

Det finns inte något Arbetssätt eller sätt att lösa eller närma sig en utmaning som är rätt eller fel, utan endast ett resultat av ditt sätt att gå tillväga. Du kan ha olika tillvägagångssätt inom olika områden, vilket också visar hela din dynamik och bredd.

Våra scenarion är skapade av verksamma operativa och seniora ledare inom näringsliv och organisationer. Frågorna är formulerade för situationer som kräver olika beslut, oavsett om du har denna specifika erfarenhet eller inte. Casen är helt verklighetsbaserade från ett aktivt arbetsliv. Även om du aldrig har varit i en situation som beskrivs för dig, har du ändå en idé om hur du skulle gått tillväga. Vår metod kallas ObjectiveBusinessScenarios™.

Resultatet av denna övning ser du direkt på skärmen när du är klar.

Steg 3 av 8
Ej slutfört

Värderingsanalysen™

3

Värderingsanalys

Att känna till sina personliga prioriterade värderingar ger dig värdefull information om vad du vill förverkliga och vad som skapar mening för dig. Vi tillhandahåller en värderingsanalys där du har möjlighet att få fram dina prioriterade och personliga värderingar.

Du kan välja att göra delar av frågorna och återgå senare till verktyget. De svar du redan lämnat finns sparade. En person har ett mindre antal värderingar som är prioriterade under livstiden. Du kommer att få se dina 12 mest prioriterade värderingar.

Värderingsanalysen är varken ett test eller en kartläggning utan berättar vad du värderar. Den hjälper dig att upptäcka vad som verkligen är viktigt för dig i livet och därmed utveckla hela din potential i vad du än företar dig.

Resultatet av denna övning visas på skärmen när du är klar. De specifika definitionerna av dina värderingsord hittar du i din ArbetsrelateratDNA™-rapport och genom att dra muspekaren över ditt resultat på skärmen.

Om du registrerat dig som privatperson kan du kan göra övningen kostnadsfritt och ditt resultat kan matchas, men vill du se hela ditt resultat och få tillgång till din ArbetsrelateratDNA™ rapport gör du valet via betalningslösningen.

Steg 4 av 8
Ej slutfört

Beteende- och genomförandestilsanalys

4

Beteende – och genomförandestil

Analysen beskriver ditt sätt att genomföra olika aktiviteter och hur du kommunicerar dessa med din omgivning. Analysen ger upplysning om vilket TEMPO och FOKUS du sannolikt kommer att uppvisa i olika situationer och använda för att genomföra aktiviteter och kommunicera med och relatera till din omgivning.

Om du registrerat dig som privatperson, kan du kan genomföra övningen kostnadsfritt och ditt resultat kan matchas. Vill du se hela ditt resultat och få tillgång till din ArbetsrelateratDNA™ rapport och en kompletterande rapport, gör du valet via betalningslösningen. De totala resultaten presenteras då i Din profil och resultatet ser du sedan direkt på skärmen.

Steg 5 av 8
Ej slutfört

Erfarenhet & Ambition

5

Dina erfarenheter och ambitioner

Här fyller du i de erfarenheter och de kunskaper du besitter samt vilka roller/branscher du är intresserad av. Denna information används I FÖRSTA HAND för dig som registrerat dig som privatperson och för att matcha mot de specifika krav en uppdragsgivare har inom ett kunskaps- eller kompetensområde. När du fyllt i detta kommer du att se en summering av de alternativ du angett.

Steg 6 av 8
Ej slutfört

Ladda upp din profil

6

Lägg upp din profil för matchning externt

Du måste ha genomfört alla 3 övningarna och laddat ner resultatet för att kunna ladda upp hela Din profil och ArbetsrelateratDNA™ rapport.

Genom att trycka på "Ladda upp din profil" nedan kommer du, enbart i det fall du är registrerad som en privatperson, att bli sökbar för företag och organisationer som är intresserade av att hitta personer som stämmer med sin profil. Varje månad kontaktar PerformancePotential uppdragsgivarna för att säkerställa flödet och intresset. Om du är kopplad till en organisation för internt bruk kommer din profil endast att visas internt.

I matchningsresultatet till externa uppdragsgivare, presenteras din profil alltid anonymt och ditt namn och dina kontaktuppgifter lämnas inte ut förrän du själv gett ditt godkännande till det.

Oavsett vilken betalningslösning som väljs kommer du att kunna bli matchad.

Ladda upp din profil

Villkor

Härmed godkänner jag att de uppgifter jag lämnar registreras och lagras i PerformancePotentials databas för matchning. Informationen används för att matcha din profil med en passande företag eller organisation om du registrerat dig som privatperson. Ditt namn och dina kontaktuppgifter kommer aldrig visas för potentiella uppdragsgivare utan ditt medgivande.

×
Steg 7 av 8
Ej slutfört

Payson

7

Betalning

För att genomföra de 3 övningarna och göra dig tillgänglig för matchning utgår INGEN avgift. Du kan endast göra dig tillgänglig för matchning om du registrerat dig som privatperson. Du kan ta del av den första övningens resultat men för att se resultatet av alla 3 övningarna och få tillgång till rapporten av ett personligt ArbetsrelateratDNA™, utgår en årsavgift på 500Kr. Om du önskar en timmes genomgång och återkoppling av ditt resultat tillsammans med en erfaren karriärrådgivare är priset 1.900Kr.

Observera att Payson AB kommer att stå som betalningsmottagare på ditt kontoutdrag.

Steg 8 av 8
Ej slutfört

Ditt ArbetsrelateratDNA™

8

Ladda ner ArbetsrelateratDNA™ rapport

Detta steg är låst just nu! Om du vill få tillgång till din ArbetsrelateratDNA™-rapport, går du till steg 7 ovan och kan därefter få tillgång till ArbetsrelateratDNA™ rapporten som du kan använda för att tydligare visa din potential och vad som är viktigt för dig.